25
mei

Open GedichteN podium op 25 mei

Open podium

 

14:00 - 16:30
€ 5,00

Marienburg 29, Nijmegen
Open GedichteN podium op 25 mei

Het Open Gedichten Podium, zaterdagmiddag 25 mei in het Poëziecentrum Nederland, staat geheel in het teken van ‘Film’.

 

De Nijmeegse fotograaf en filmmaker Theo Jennissen zal zijn nieuwste film laten zien. In deze film geeft hij inzicht in zijn poëtisch universum.  De Nijmeegse dichteres Noêma Celeste Neijboer zal een aantal  korte films laten zien die gemaakt zijn naar aanleiding van haar poëzie.  Wijnand de Groot uit Harderwijk, oprichter van BB Art (Buy Beautiful Art), zal twee korte films laten zien die gemaakt zijn ter promotie van BB Art. Eén film waarin Geert Zomer vertelt over zijn kunst en een gedicht voorleest en een film waarin hij zelf vertelt over zijn drijfveren.  

Ook zal de film Appeltaart 3.0 vertoond worden. In deze film van Gert van der Nol, met camerawerk van Joke Zandstra, neemt appeltaart een voorname rol in. De film is gemaakt naar aanleiding van een verhaallijn uit het manuscript ‘De Withaaiofficier’, van Geert Zomer. De film heeft inmiddels prijzen gewonnen op twee landelijke filmfestivals.

Acteurs zijn: Liesbeth Stoffer, Henk Mulder en Jean Vermeulen. 

De Friese oerpunker, streekdichter van de nieuwe gemeente Noardeast-Fryslân en troubadour Jancobus Seunnenga verzorgt de muziek. 

 

Tijd en plaats:

Zaterdagmiddag 25 mei, van 14.00 uur tot 16.30 uur in het Poëziecentrum Nederland, Mariënburg 29 te Nijmegen. (Het PcN is gevestigd in de bibliotheek.)

Toegang is 5 euro.

 

 

Inloggen / registreren

Ik ben al gebruiker

Voer uw e-mail adres en uw wachtwoord in om u op de website te identificeren.

 

Wachtwoord vergeten?

 

Schakel JavaScript in om gebruik te maken van onze inlogfunctie

Voer uw e-mailadres in en klik op herstellen. Als u met het ingevoerde adres inderdaad al een account heeft bij ons zult u per e-mail een nieuw wachtwoord ontvangen.

Ik wens gebruiker te worden

Registreren Sluit popup