15
juni

Lunchpauze poëzie

Lunchpauze Poëzie

 

12:00 - 12:30
gratis

Marienburg 29, Nijmegen
Lunchpauze poëzie

Om 12 uur is er een ingekorte versie van Lunchpauze poëzie *) waar de bundels worden gepresenteerd die in de afgelopen maand verschenen zijn. 

 

Sander Meij is de speciale gast. Zijn jongste bundel, Pincetbeweging, is de smaakmaker. 

 

Neem gerust je brood en drankjes mee, je mag met volle mond meepraten over de bundels. Misschien heb je die al gelezen, dan kun je je leeservaring onder de aandacht van de aanwezigen brengen. 

Entree is vandaag gratis.

 

21
november

Lunchpauze Poëzie *)

Lunchpauze Poëzie

 

12:00 - 14:00
€ 5,00

Marienburg 29, Nijmegen
Lunchpauze Poëzie *)

Zaterdag 21 november, 12.00 uur:

Bespreking tijdens   Lunchpauze poëzie *)  van de bundels die in de afgelopen maand    verschenen zijn, en bij het PcN in de collectie zullen worden opgenomen. 

Met het essayboek 'De dans van de dichter' van Johan Reijmerink, met 'Van de zoon en de zee', een van de best vormgegeven bundels van 2019 van Pieter Boskma,  en nog 29 andere.  

 

De entree is € 5,00 voor deelnemers.

Het entreebewijs van € 5,00 is tevens een kortingsbon die besteed kan worden in de PcN-poëziewinkel en bij de PcN-poëziekraam op de markt.

 

[om de ontmoeting Corona veilig te kunnen organiseren wordt u gevraagd zich vooraf aan te melden: via [email protected]  of in het PcN] 

Inloggen / registreren

Ik ben al gebruiker

Voer uw e-mail adres en uw wachtwoord in om u op de website te identificeren.

 

Wachtwoord vergeten?

 

Schakel JavaScript in om gebruik te maken van onze inlogfunctie

Voer uw e-mailadres in en klik op herstellen. Als u met het ingevoerde adres inderdaad al een account heeft bij ons zult u per e-mail een nieuw wachtwoord ontvangen.

Ik wens gebruiker te worden

Registreren Sluit popup